Fredagskväll!

Efter en intensiv men kort arbetsvecka är det nu helg :), ska dock jobba lite hemifrån i helgen med den kommande butiken

Nu nog om arbete!

Vi kom ju som sagt hem i måndags kväll från vår härliga, avkopplande resa. Efter en jobbig flygresa (är flygrädd) var det skönt att krypa ner i sin egen säng sent på måndagskvällen.

Vädret på Fuerteventura var lite varierande under veckan men överlag bra förutom sista dagen då det regnade.
När vi kom fram till resmålet hade vi mycket planer för veckan. Vi tänkte hyra bil och åka på någon utflykt för att se mer av ön men ju längre veckan gick ju mer bekväma blev vi. Det var så skönt att bara "vara" så vi roade oss med diverse nöjen som fanns runt hotellet. En dag var vi på ett utomhus/inomhus spa, vi spelade minigolf och tennis, åt och drack gott och shoppade den traditonsenliga souveniren. Min man måste alltid köpa någon småful souvenir när vi varit iväg på en resa så detta har nu blivit en liten rolig grej för oss. Denna gång blev det rökelser och en liten hållare för dessa. vi gillade Fuerteventura båda två så det är full troligt att vi kommer återvända dit någon mer gång men inte till samma resmål.

Är så härligt att åka iväg den här tiden på året, kändes extra härligt i år med tanke på denna istid som varit. Det är även väldigt bra för MS-patienter att åka iväg då sjukdomen kan försämras under vinterhalvåret. Nu har ju jag tack och lov inte dessa bekymmer än allafall men det kan ju alltid vara bra i förebyggande syfte ;) Vet att det anordnas resor för svårt sjuka MS-patienter. Det forskas ju mycket om MS men det finns många frågetecken än men en sak som forskare alla fall har kommit fram till är att lägst antal insjuknande personer i MS finns i länderna runt ekvatorn så nog är det en fråga om klimat allt.

Hoppas ni får en bra helg mina vänner!

All kärlek/ Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0