R.M.I

Rätt mental inställning det är vad R.M.I står för.

Något som är viktigt för oss alla att jobba på. Det är så lätt att komma in i en "fiaskocirkel" och bara tänka destruktiva och negativa tankar. Oavsett vad för människor du möter och vad som sker under dagen måste man alltid försöka se det positiva eller acceptera läget.

Jag säger inte att det alltid är lätt och att jag alltid lever efter detta men det är viktigt att göra det bästa av varje dag även om den inte började som du tänkt dig.

Har du haft en dålig morgon och fortsätter vara grinig över det hela dagen utvecklas ju inte dagen till något bra. Om man istället skakar av sig det och gör det bästa av dagen kommer de människor som träffar dig få ett trevligare bemötande och du en roligare dag! :)

Ha en fin kväll!

All kärlek / Elin


Lugn helg!

Hej min vän!
Hoppas du har haft en bra helg, själv har jag jobbat och det var riktigt kul! Full fart på jobbet med matmässa och erbjudande i butiken.

I fredags när jag kom hem hade Fredrik gjort en supergod fläskfilégryta med trattisar, efter att ha smaskat i oss den hoppade vi ner i bubbelbadet och låg där och mös och pratade om allt mellan himmel och jord. Supermysigt!

På lördag blev det tacos och slapp hemma igen. Gick och la oss redan innan 23 = pensionärer ;)

I går efter jobbet åkte vi till Olle och Erika och fick supergod fika - äppelpaj :) Vi tittade på fina barnrummet och klämde lite på söta magen ;) Snaaart är det dags! :)

Idag är jag ledig och har på förmiddagen, städat och tvättat. Nu ska jag snart bege mig iväg till Hageby för att fixa naglarna och lite andra ärenden sen drar jag vidare mot Hälsoteamet för vattengympa!


LEDIG DAG! =



+



Ha en fin dag! <3

All kärlek / Elin

Vattengympa, nya skor och brödbak ;)

Hej mina vänner!

Hoppas ni har en fin kväll! Själv sitter jag uppkrupen i soffan med temuggen i handen och raggsockor på fötterna. Älskar mina härliga raggsockar som min snälla svägerska stickat åt mig. Tack Carina! ;) Från ugnen börjar det dofta gott, har två limpor på gräddning.

Idag har jag varit ledig men klockan ringde redan kl 06.00 allafall. Hageby hade idag utbildning för alla Butikschefer med Susanne Einhorn och det ville jag inte missa. ;) Efter utbildningen gick jag förbi jobbet och slängde i mig en mellis innan jag drog vidare mot Hälsoteamet för vattengympa! Superkul och mycket bra träning-rekommenderas!

Efter träningen åkte jag hem pysslade hemma och fixade degen till de limpor som nu står i ugnen.

I övrigt har det inte hänt som mycket än så länge denna vecka, var på möte i Götet i tisdags och igår var det jobb som gällde 10-20 däremot köpte jag nya skor förra veckan som jag glömt att visa ;)







Ja, jag vet att det är två som är samma modell men jag kunde inte välja färg ;)

Ha en fortsatt fin kväll min vän!

All kärlek / Elin

Ny vecka!

Godmorgon mina vänner!

Har precis avslutat min frukost och slängt in en maskin med tvätt. Nu surplas det på te samtidigt som jag skriver detta inlägg.

Förra veckan var det full fart på jobbet. Malin (min chef) var på besök och vi hade ett väldigt givande möte sedan var det mycket annat som skulle fixas innan jag med gott samvete kunde gå på ledig helg.

I fredags kväll åkte Fredrik och jag mot Eskilstuna för att besöka Jonas och Louise över helgen. Vi kom fram strax innan 22.00 båda mycket trötta och upptäckte då att en ölburk hade lyckats gå sönder *morr* så nu luktar de öl i vår bil. Har försökt skrubba bort allt men lukten sitter fortfarande kvar men jag tror det kommer ge med sig efter ett tag. Just nu kallar vi vår bil "Probably the best car in the world" haha!

På lördagen hade Jonas bokat starttid på Sundbyholms Golfklubb så kl. 10.40 slog vi ut från första tee. Var jättekul att spela golf igen denna helg också. Känner att jag börjar bli biten igen..... :)

Förra året fick Fredrik ett "Delicard" i julklapp av banken, det går till som så att man får välja på ett antal råvaror som man beställer och sen leveras det hem till dörren med recept. Vi beställde pärlhöna och Serranoskinka. I fredags kom leveransen och i lördags lagades det till.  Jonas var förste kock och fredrik och jag assisterade lite. Maten blev riktigt mumsig! Kul att få smaka Pärlhöna för första gången.





Igår tog vi en sväng till Tuna Park och kollade lite i affärer för att sen bege oss hem för att titta på golf på tv - Ryder cup. Jag som inte är speciellt intresserad av sport på tv var smått uttråkad och låg brevid i soffan och la "Idioten". Vad gör man inte? De andra tre ville ju se på tv. ;)

Strax efter 19 begav vi oss hem igen efter en tevlig helg.

Tyvärr glömde jag kameran hemma :(

Idag är jag också ledig och har mycket på programmet:

*Städa

*Tvätta

*Vika tvätt

*Handla mat

*Plocka svamp med mammi

*Träna Zumba

*Träffa bästa Linnéa

* Jobba lite hemifrån

Dags att sätta fart!

Hoppas ni får en fin start på veckan!

All kärlek / Elin

RSS 2.0